entrega premis caminades de resistencia Jordi

El passat dia 2 de Febrer, el Jordi, soci de l’aeblancafort, va anar a Barcelona (Cornellà) a recollir el premi de la FEEC (federació d’entitats excursionistes de Catalunya), junt amb ell, 81 persones mes, per haver completat la copa catalana de caminades de resistència de l’any 2012 havent fet els punts necessaris per ser campió.
Consisteix en fer caminades, la mes llarga de 84km i la mes curta de uns 45km, totes elles amb un desnivell acumulat de entre 4000 i 6000 metres.
El calendari exigeix unes 19 proves, en cada una, depenent de lo llarga que és i el desnivell que te, et donen mes o menys punts. Així que per ser campió, has d’anar sumant km, desnivell i punts.
El màxim de temps que va invertir en la caminada mes llar
ga, va ser d’unes 19h i 11min, i la mes curta 7h i 30min.
Es una copa molt distreta i gens avorrida, ja que vas per tot Catalunya i, com que passes moltes hores, tens temps de gaudir de tot i veure paisatges pels que, segurament, no i hauries passat mai.
Quasi sempre ha anat acompanyat per algú, en algunes ocasions algun company del poble, en altres, amb gent que coneixes a les mateixes caminades o fins i tot algú que no s’esperava trobar.
Gràcies a les noves tecnologies, es fa mes distret, ja que en qualsevol moment hi ha algú que pensa en tu mentre camines; un whatsapp, un comentari al facebook… sempre va be per alçar l’anim!!
Aquesta prova és una de les mes antigues que fa la FEEC i la que mou mes persones al final de l’any, en total, ha mogut mes de 14000 persones.
Aquesta copa és més un premi a la constància que a la resistència, ja que és una copa d’anar fent però de no parar mai. 
Finalment, recomanar-la a tothom que tingui temps i li agradi la muntanya, ara a gaudir del trofeu i a per una altre repte!!
Des de l’associació volem felicitar al Jordi. Felicitats campió!!!