Després de molt esperar-ho, finalment, Jordi Pijuan de l’AE Blancafort ha aconseguit els punts necessaris per proclamar-se campió de Catalunya de caminades de resistència.

Va fer-ho diumenge on va disputar una nova edició de la Borges – Montblanc. Després de quasi de 1 miler de km a les cames i passar per llocs com les Valls d’Aneu, Gràcia- Montserrat, Sants Montserrat, Torrelles de Foix o la ja típica Marxa dels castells de la Segarra, on no s’ha deixat ni un quilòmetre ni tant sols un avituallament perquè com ell diu ”per això hi son..” el Jordi ha aconseguit, per fi, l’objectiu que s’havia proposat per aquesta temporada.

Des de l’Associació i de part de tots els que hem compartit quilòmetres amb tu que com tots diuen “caminant amb el Jordi t’ho passes bé”, volem felicitar-te i animar-te a seguir endavant. Ara ja només queda l’esperada Matagalls – Montserrat i descansar una temporada que els teus genolls segur ho agrairan.

FELICITATS CAMPIÓ!!