Aquesta setmana 4 socis de l’aeblancafort (Alfred, Imma, Montse, Jordi) vam anar a la caminada de resistència que anava de les Borges Blanques fins a Montblanc. Des de bon matí la caminada va ser dura, ja que a Blancafort era festa major i descansar abans de fer la caminada… com que no gaire!

Ens vam trobar tots a les barbacoes del poble a les 5:30h, d’aquí marxaríem cap al lloc de sortida.
Al arribar anem a fer lo de sempre; agafar els dorsals i la primera sorpresa, han canviat el final de la caminada ja que degut a l’alt risc d’incendi no passarem pels boscos de Poblet ni tampoc per l’ermita de Sant Joan de Montblanc, abans de sortir fem un cafetó i altres aprofiten per esmorzar! A les 7:00h donen la sortida, som força gent i l’ambient és fresc fins i tot una mica de fred (dura poc), tota la caminada transcórrer per camins amples sense cap complicació. Nomes començar l’Alfred marxa sol ja que tenia un repte personal, els altres ens quedem fen la nostra, anem parlant i rient, arribem a l’Albi 1er avituallament on hi ha sucs, napolitanes de xocolata, croisants, etc. nosaltres mengem una mica i continuem, aquí la calor ja es fa notar, apreta molt i sort que ens donen aigua fresca. Arribem al Vilosell, el lloc mes alt de tota la caminada degut al canvi de recorregut, estem a 640mt, a partir d’aquí és on comencem a patir de valent, no pel recorregut, ara el sol apreta molt i no tenim ni una sola ombra, lo bo és que hem de baixar fins arribar a Vimbodí on ens donaran el dinar i esperem que això afluixi! Per dinar ens donen un bocata i un xampú que es posa la mar de be, després anem cap a Milmanda on ens deixen provar un vi sense alcohol, després cap a Poblet i cap a les Masies. Amb tanta calor ja ens estem quedant morts, ens anem mullant les gorres a les fonts però 10 minuts després ja esta seca, sort que aquest any no tenim d’anar cap a Sant Joan perquè seria molt mes dur encara. D’aquí baixem cap a l’Espluga i després ja fins a Montblanc, l’Imma al tram final ens marxa una mica però al final tots acabem que es el que interessa amb aquestes caminades.

Ens donen una medalla de record d’aquest dia tant dur, i ara a esperar l’any vinent per tornar-hi, felicitar a l’organització perquè no era fàcil mantenir-nos tantes hores al sol i amb tant bon rotllo, felicitats!