Molt bona participació dels nens i nenes de Blancafort en l’activitat organitzada per l’aeblancafort.

A les 10 del matí del diumenge dia 12 teníem cita al Club Hípic Conca de Barberà, allí ens hi esperava el Gerard, l’encarregat del centre, que tant ell com l’aeblancafort no esperava pas trobar més de 25 nens i nenes esperant per poder passar un matí amb els cavalls. Amb bona organització vam fer 4 grups; mentre els uns aprenien les parts dels cavalls, el material per muntar-lo, per a què serveix, com es neteja…. els altres els muntaven. Els més grans van poder sortir del centre i anar a fer una ruta pels camins, els més menuts però, es van quedar al centre amb els ponnys. Quan la gana ja es feia notar i el sol ens tenia secs vam anar a esmorzar; coca, xocolata i veure per tothom!
Passades més de 3h i amb ganes de tornar-hi, ja era hora d’anar a dinar.

Des de l’aeblancafort volem agrair a la Sílvia i al Joan Carles la voluntat d’ajudar-nos desinteressadament a fer que tot anés sobre rodes, i també, animar al Gerard que no va poder participar com a ell li hauria agradat. Recupera’t xato, que volem tornar-hi!!